theaeliassen -

Halloween

 • 31.10.2012kl.21:55
 • ( 0 )

Hejåå! I dag er det som dere vet halloween, og noen av dere har sikkert også være ute å samlet inn litt godteri? Det har ikke jeg. Altså, for godteriets skyld kunne jeg gjerne gjort det, men med den kulden og alt regnet frister det ikke særlig mye, derfor blir jeg heller inne i varmen og senga. Karoline kom da opp en tur, og det var koselig. Ble litt godteri og kos, også var vi tøffe nok til å se paranormal activity 2. Personlig synes jeg da at paranormal activity 1 er bedre, men ja.


Vakreste Karoline♥Har dere gått halloween?

vinterjakka mi

 • 30.10.2012kl.17:53
 • ( 1 )

Årets vinterjakke er fra dkny, kjøpt i New York. Er utrolig fornøyd med den! Den er så myk, deilig og varm, og ikke minst fin! :-)

Hvordan vinterjakke har du i år?

dagens antrekk 301012

 • 30.10.2012kl.15:16
 • ( 2 )

Hejåå! Kom hjem fra skolen for en time siden, og har brukt litt av tiden til å ta bilder til dere. Dagens antrekk kommer nå, også kommer det et lite innlegg om vinterjakka mi senere i dag. Nå skal jeg ned til mormor en tur og spise middag, og ellers har jeg ingen planer for dagen, bortsett fra at jeg  sette av litt tid til tentamensøving. Som jeg har sagt tidligere skal vi ha norsktentamen i morgen, så da kan det være lurt å se igjennom litt forskjellig først.


sko uggs bukse forever 21 genser vero moda vest gina tricot

Hva synes du om antrekket? Håper alle får en fin tirsdag videre!

just another monday

 • 29.10.2012kl.19:27
 • ( 1 )

Hejåå dere! Som dere da kan se så har jeg nå fått nytt design. Det er jo ikke noe spesielt, bare et enkelt design, men det var veldig deilig å få nytt, det blir også mye morsommere å blogge da. Satt i en lang stund og lagde headere i går, men fikk ikke til å sette dem inn i designet uten at de ble altfor små, eller doblet osv... Noen som vet hva jeg må gjøre? Ja, hadde laget header i riktig størrelse! Derfor ble det i hvertfall bare en enkel header, så om noen har lyst til å lage en i størrelse 990x400 til meg kan dere sende den til theeli1997@hotmail.com, så blir jeg veldig glad!

Har hatt en helt vanlig mandag i dag, med avslapping og lekser. Har ikke særlig stressende uke, men har norsktentamen på onsdag. Neste uke har vi engelsktentamen på mandag og mattetentamen på fredag, digg.Nå skal jeg ta meg litt kakao, kake og gjøre ferdig tyskleksene, og deretter se en film/serie.

Hvordan er deres mandager?

Design under oppussing

 • 28.10.2012kl.13:44
 • ( 3 )

Hejå! Ville bare si i fra om at designet er under oppussing, så det er derfor det ser litt rotete ut akkurat nå. Tenker at det nå er på tide med en ordentlig header også, så skal selv prøve meg på å lage en, men om noen av dere er flinke til å lage headere kan dere gjerne prøve å lage en, og sende den til theeli1997@hotmail.com. Dere kan selv velge hvilke bilder dere vil bruke av de som dere kan finne på bloggen. Headeren som evt. blir brukt, vil få en blogganbefaling og linking :)

Photoshoot; autumn

 • 28.10.2012kl.13:23
 • ( 3 )

Hva synes du om bildene?

Innkjøpsvideo - 271012

 • 28.10.2012kl.12:16
 • ( 1 )

Hejåå! Sitter i bare pysjen... joho

 

lørdagskos med bestejenta

 • 27.10.2012kl.19:57
 • ( 2 )

Hejåå, god kveld alle sammen! Ble vekket av en melding fra Christine halv 12 i dag, til tomt hus. Spiste frokost, fikset meg og ventet så til mamma kom hjem igjen før vi hentet Christine og dro til byen. Kan faktisk ikke huske sist jeg var i byen... Alle helger har vært så travle i det siste, så har aldri fått tid. Var utrolig koselig å få dratt med Christine i dag, og det ble selvfølgelig noen innkjøp også. Innkjøpene kommer på video senere i kveld. Nå har vi plassert oss godt i senga mi, med masse godteri og skal se på "The lucky one". 

Slenger med noen bilder fra bursdagen i går!


Ulrikke, Thea og Marcus

Hva skal dere i kveld? 

ready for birthday

 • 26.10.2012kl.18:54
 • ( 3 )

Hejåå, god kveld dere! Ble igjen etter skolen i dag og ordnet med marsvina. Ahh, de er så søte, fått en ny bestevenn; Oscar. Men han tisset på meg, da... :( Er så utrolig koselig at vi har fått 6 marsvin på skolen å ha ansvar for. Dessuten venter to av de barn som mest sannsynlig kommer i løpet av neste uke, så det blir jo utrolig spennende, og ikke minst koselig. 
Sida jeg kom hjem har jeg lest i en bok som vi skal ha fremføring om neste uke, den heter forresten "før jeg dør" og handler om en jente med kreft som lager seg en liste om hva hun vil gjøre før hun dør. Jeg er ikke ferdig med den enda, og selvom tittelen sier hvordan det ender sitter jeg fortsatt med et håp om at det vil gå bra.

Nå har jeg fikset meg, og skal dra avgårde i bursdag. Tar med kameraet, så kommer kanskje bilder i kveld eller i morgen. Har ikke pyntet meg sånn veldig i dag, så får se om kveldens antrekk kanskje kommer ut litt senere.

black and white, for the night


Hva skal dere i kveld?
 

snø i oktober?

 • 25.10.2012kl.19:37
 • ( 0 )

...ja! Til og med her i Fredrikstad kom det litt snø og hagel i stad. Kjenner jeg bare gruer meg mer og mer til desember og januar kommer. Snøen er ikke problemet, men kulda. At det er så kaldt allerede i oktober, kan jeg virkelig ikke skjønne. Det er altfor kaldt ute, og jeg klarer meg ikke særlig lenger enn ti minutter ute i kulda før jeg må inn og varme meg igjen. Og når det nå bare så vidt er minusgrader kan man jo bare tenke seg hvordan det da vil bli i desember og januar. Favorittstedet mitt i vinter kommer helt klart til å bli ♥senga♥.

Hva synes du om kulda og snøen?hits