theaeliassen -

Sunday

 • 30.09.2012kl.15:47
 • ( 2 )

Heyhey.

Thea snakka om at ho skulle prøve å blogge sånne små innlegg fra New York haha bare så dere vet det! Joda, nå skal jeg liksom fortelle hva jeg har gjort i dag og skal gjøre. Vel, har vært litt sånn lat så jeg har bare vært hjemme og sett på film. Ser ut som en dass nå så jeg gidder ikke å legge ut bilder idag. Skal på Kino etterpå da! Blir gøy vettu. Drar med noen venner, kjenner at jeg trenger å komme meg ut litt assa. Har ikke ordna meg ellernoe så må vel snart detå siden Victoria kommer kl fem. Er ikke helt sikker på hvem film vi skal se så må finne ut detå. Er ikke så mye mer å skrive så ble et kort innlegg.


Fant denne dritfine kjolen på Nelly forresten. Har så lyst på den! Men har allerede bestilt noen kjoler fra før så skal vente litt;)

Hadebjaa.

Gjesteblogger

 • 29.09.2012kl.14:53
 • ( 0 )

Halloo.

For dere som ikke har fått med dere dette så skal jeg blogge for Thea denne uka. Hun har dratt til herlige New York! Gud, kunne ikke vært mer mesunnelig. Vel, har prøvd å starte en blogg en gang men det gikk dårlig, så det sier jo hvor flink jeg er hehe, men skal prøve! Siden jeg ikke har sånn fancy speilrefleks som Thea så må dere nøye dere med iPhone bilder denne uka haha.
Litt om meg da!
Jeg heter Christine og er et år yngre en Thea. Er veldig glad i å synge, men er nok kanskje ikke så flink haha. Thea er en av bestevennene mine så jeg gjør alt for ho! Tilåmed å blogge hoho, men nå skal jeg dra å feire bursdag så vi snakkes! Slang inn et gammelt bilde.Hejdååå

New York

 • 27.09.2012kl.14:55
 • ( 4 )

Hallooo! Gladjente nuuu, for siste skoledag før høstferien er nå overstått! Eller, dvs. for min del! Drar jo som dere kanskje vet til New York i morgen! Ahh, det skal bli så fantastisk! Gleder meg utrolig mye, og er veldig spent på hva jeg kommer hjem igjen med! Det skal jo selvfølgelig bli mye shopping! Drar med bestevenninna, Celine, som selvfølgelig er et ekstra pluss! Skal også på toppen av Empire State building, det har jeg lovet meg selv!

"Hmm, men blir det noe blogging da'a?" tenker dere kanskje. JODAA, blogging blir det! Har fått verdens herligste Christine til å gjesteblogge for meg mens jeg er borte, i tillegg til at jeg kommer til å poste et innlegg en gang i blant. Flere innlegg om dagen håper jeg dere skjønner at det ikke vil bli, i hvertfall ikke fra min side. Men det kommer jo selvfølgelig innkjøpsvideo når jeg kommer hjem igjen, og da forhåpentligvis en lang en i flere deler!

Nå skal jeg slappe av og se en film. Deretter begynne å pakke, og så drar vi halv syv i morgen tidlig! 

Har dere vært i New York før?Tuesdaybabe

 • 25.09.2012kl.16:35
 • ( 1 )

Hellååå! Hadde en veldig chill skoledag i dag, og slang derfor bare på meg en joggebukse. Hadde vikar i tysken de to første timene, og skrev kåseri de fire siste. Eller, det vil si.. det ble vel mest musikk, ettersom man ikke trenger å levere den før til torsdagen.. Hoho, neida. Joda. Neimen altså, jeg fikk faktisk gjort overraskende mye, og ble i tillegg ganske så fornøyd med det jeg har skrevet så langt. 

Skal nå lage pannekaker før jeg så drar avgårde på lederkurs og blir der til rundt klokka ni. Skal møte ledere fra andre steder og litt sånt, så det blir sikkert koselig. 

Fikset forresten litt på docken her om dagen, så nå er den rosaaa, aah, så deilig med litt forandringer, hihi


 

Uoææ, nå er det ikke lenge til New York! Hva skal du i høstferien?

2 bilder - Hvilket liker du best?

 • 24.09.2012kl.16:29
 • ( 2 )

Bildene er forresten tatt uten sminke, som dere kanskje kan se. Måtte bare nevne det.

Nr. 1


Nr. 2

Good girls gone bad

 • 23.09.2012kl.16:36
 • ( 6 )

♥♥♥

Besøk av bestejenta

 • 23.09.2012kl.14:15
 • ( 1 )

Hello. Christine kom for en stund siden, har tatt bilder og sitter nå i senga og slapper av, skal se på film og spise frukt og sjokolade. Skal til Celine senere i dag for å planlegge New York. Gud, bare fem dager til, blir så herlig.
Bursdagen i går var utrolig koselig, med fantastiske jenter og mye snakking og latter!


Skål

♥ Meg, Sofie, Julie, Pernille, Maria og Mathilde(bursdagsbarnet)Deilig taco, uten ost, hehe

Har du vært i New York? Steder du isåfall anbefaler å sjekke ut?

 

 

XfactorUSA

 • 22.09.2012kl.14:21
 • ( 2 )

Sitter godt plassert i senga, ser på regnet utenfor, synger med heliumstemme og ser på XfactorUSA auditions. Tenker å snart ta en kopp kakao, litt deilig lunsj, og sette på en film! Noen dere anbefaler? Elsker slike dager hvor jeg bare kan slappe av; sitte i sengen, spise god mat, rydde litt på rommet, se en film osv. Ser også virkelig frem til kvelden med jentene hos Mathilde!

Åh, denne må dere bare se. Fikk tårer i øynene. Så fantastisk flink! Til og med Simon fikk tårer i øynene, så det sier vel litt.  

Denne er dere også bare nødt til å se! Fikk helt sjokk da den fantastiske stemmen kom ut av en 13 år gammel jente. Får frysninger hver gang jeg hører den, og den spilles på nytt og på nytt. 

Vet dere om noen youtubevideoer som er verdt å se?

Sove lenge

 • 22.09.2012kl.11:41
 • ( 4 )

Ahh, var så deilig å kunne sove lenge i dag! Såå lenge siden sist, ettersom de to siste helgene har vært altfor hektiske, men samtidig helt fantastiske! Ble ingen blogging i går, men dro i bursdagen til Celine sammen med herlige jenter, og det ble en utrolig koselig kveld på Peppes. Dagen i dag er ikke helt planlagt enda, men skal i hvertfall i bursdag til Mathilde i kveld, så da kommer det nok bursdagsoutfit senere i dag!

Tok noen bilder i går da, så dere får ta en titt på de!


Fantastiske bursdagsjenta♥

Celine, Miriam, Sofie, Hannah, Ulrikke, Rebecca, og noen søte gutter i bakgrunnen som ville bli med på bildet, neida. Joda.

Dere får se nærmere på bursdagsantrekket senere

♥♥

Hva skal dere i dag?
 


 

 

Ukens wants

 • 20.09.2012kl.18:54
 • ( 2 )


♥ 1 HER ♥ 2 HER


♥1 HER ♥ 2 HER


1 HER 2 HER


 1 HER 2 HER


♥ 1 HER ♥ 2 HER

Noe du vil ha?

♥ 1 HER ♥ 2 HER

 
hits