theaeliassen -

T.G.I.F.

 • 31.08.2012kl.21:01
 • ( 2 )

Hei og god kveld. Sitter i nuet og ser på norske talenter med familien. Kom hjem fra Sverige for ca. en time siden. Dro dit en tur i firetiden for å kjøpe litt mat og godteri. Kjøpte ikke noe annet i dag, for som jeg har sagt en del ganger før sparer jeg jo til New York!!! Gleder meg utrolig mye, er jo ikke så lenge igjen nå! Det ble i hvertfall en del godteri, ups, har jo egentlig ikke noe godt av det nå som jeg ikke trener lenger, meeeen, skal prøve å skjerpe meg da. Lykke til med det, Thea.
Har ingen planer for helgen, så får se hva som skjer, skal prøve å oppdaterere litt mer enn en gang om dagen fremover. Hva skal dere i helgen? 
Beklager for photobootbilder, skal få ladet kameraet til i morgen, så blir det forhåpentligvis litt mer spennende bilder i morgen!
 

Du vet du er lite fotogen når...

 • 30.08.2012kl.19:46
 • ( 10 )

... Du tar over 300 bilder og kun 11 blir brukbare... Har rett og slett ingenting å blogge om i dag, og tenkte heller derfor å ta noen bilder til dere. Tok først 150, så gjennom de, og ingen ble bra. Tok derfor 150 til, men ingen av de ble noe særlig heller. Klarte å finne 11 bilder ut av disse, men kan ikke akkurat kalle dem så veldig fine, i tillegg til at det ikke ble særlig god kvalitet på dem heller. Det får jeg og dere dessverre bare godta nå som kameraet er gått tom for strøm, og jeg ikke har noe annet å blogge om. Så, hva synes dere da..?


I want a boyfriend who...

 • 29.08.2012kl.22:10
 • ( 4 )God kveld dere. Beklager for sen blogging, har vært opptatt med lekser helt til nå. Det har vært en utrolig u-innholdsrik dag, så slang derfor heller med et enkelt sammensatt "I want a boyfriend who..." bilde. Kommer tilbake tilbake til mer blogging i morgen. Hentet kjolen min i går, og den passet perfekt, så tenkte å vise dere den. Når jeg tenker meg om begynner det å bli en stund siden jeg har hatt videoblogg. Noe dere vil ha video om?

dagens

 • 28.08.2012kl.17:10
 • ( 5 )

bukse bikbok genser bikbok skjerf pieces

Hva synes dere?

back to the stressful days

 • 27.08.2012kl.21:35
 • ( 3 )

Heihei dere. Beklager for dårlig blogging for tiden. Har rett og slett vært en del stress å komme tilbake til vanlig hverdag med skole, lekser osv. Har dessuten ikke noe særlig å blogge om akkurat nå. Blitt så utrolig forkjølet, i tillegg til at stemningen på skolen ikke har vært helt på topp på skolen i dag. Det skjedde noe utrolig trist i helgen, og nesten hele skolen har vel gått inn i en slags sorgmodus...

Ble med jentene og så på treningskampen deres mot Lervik 96 i dag, var koselig å se laget så gode. De vant 32-22, og selvom det bare var en treningskamp så er i hvertfall det veldig bra, spesielt med tanke på at de er året eldre enn oss!

Maria

Går du på noen idrett?

Ukens spørsmål

 • 26.08.2012kl.13:50
 • ( 4 )

God morgen! Hadde en kjempekoselig bursdag i går, takket være fantastiske jenter! Celine ble over til i dag, og nå har vi nettopp spist pannekaker og brownies til frokost. Ahh, elsker sånn frokost!

Tenkte å svare på noen spørsmål jeg har fått... Skulle vel gjort det for lenge siden, men har rett og slett ikke hatt tid før nå.

Hvor har du kjøpt sheercoverproduktene dine? De har jeg bestilt på sheercover.no.

Hvilket redigeringsprogram bruker du, og hvordan redigerer du bildene dine? Jeg bruker iPhoto som er på mac til vanlig redigering. Pleier som oftest bare å gjøre bildene litt bedre og klarere, sjeldent noe mer enn det. Om jeg skal lage kollasjer eller ha tekst på bildene osv bruker jeg picasa.

Hvor er buksa di fra? Altså i DETTE innlegget, den er fra Filippa K.

Hvor jobber du? Ehm, jeg jobber ingen stedet. Jeg fikk spørsmålet i innlegget hvor jeg skrev at jeg skulle jobbe for å tjene litt penger, og det var rett og slett å støvsuge osv hos mormor. Så noen mer spennende jobb enn det har jeg faktisk ikke..

Hvordan har du fått laget bok om deg selv? 


Tenker dere mener denne? Den kan man rett og slett lage HER. Da jeg fikk kameraet mitt til bursdagen min for ett år siden fikk jeg med sånn "gavekort" så jeg kunne lage denne boka gratis innen ett år. Det funket utrolig bra. Men kan plassere bilder akkurat hvordan man vil, og man kan velge bakgrunn og størrelser osv. Utrolig smart, og det er jo veldig koselig med en sånn minnebok.Fikk dere svar på noe dere lurte på? Still gjerne flere spørsmål til neste uke!


 

feilsending

 • 25.08.2012kl.14:06
 • ( 4 )

Heiheihallo. Har ventet og ventet og ventet på kjolen min i dag. Det er jo i dag jeg trenger den, skal jo feire bursdagen min i kveld. Satt meg til og med ned foran vinduet og ventet på postbilen, men ingen postbil kom. Pappa dro derfor ned på posten og hørte om kjolen min hadde kommet, men neida, den hadde blitt feilsendt til Bergen. Åh, så sur. Har ikke vært så sur på lenge. Må derfor ha på meg en annen svart, gammel kjole i dag... Ikke like morro, nei.

Har ikke gjort særlig mye i dag. Støvsuget og ryddet, og skal snart gjøre klart litt andre ting til i kveld. Kommer nok et innlegg i ettermiddag, med kjolen og sånn, også tror jeg bildene fra bursdagen kommer i morgen! Ja, jeg skal være flink blogger og ta bilder!


Arkivbilde, fordi jeg er usminket og småsur for øyeblikket!

Har din pakke noen gang blitt feilsendt?

ut for å spise

 • 24.08.2012kl.17:57
 • ( 7 )

Hello dere. Endelig ferdig med første skoleuke, er greit lei allerede. Dro ned til Ørebekk med Celine etter skolen og kjøpte Ben&Jerry's. Nå skal vi ut å spise med farmor og farfar og søskenbarna mine, siden farmor og farfar har bryllupsdag i dag, det blir koselig.

Gud, har blitt så forkjølet. Føler meg som en dau fisk. Er øm og rar fra halsen og oppover, tett i nesa, vondt i halsen, og heeeees(ganske morsomt faktisk) .. Bare jeg ikke blir noe verre i morgen så går det vel greit. Men føler for øyeblikket at hodet mitt er på en annen planet.


Jepp, kveldens antrekk!

Uææ, har ikke fått kjolen min enda, og den skal brukes i morgen! Krysser virkelig alt som er for at den kommer i morgen!

Hva skal du i kveld?

Antrekk 230812

 • 23.08.2012kl.16:59
 • ( 1 )Genser Bikbok // Bukse Bikbok // Sko Converse

Hva synes du om antrekket?

New in

 • 22.08.2012kl.21:17
 • ( 9 )

Ååå, happy. Dro til byen en tur med mamma, og hadde egentlig ikke planer om å kjøpe noen ting. Endte med at jeg kom hjem igjen med en god del. Er så fornøyd!!


Sminkemappe fra Lulu's, 299 kr.


To like, enkle trøyer fra Bikbok, 99 kr per stk.


Like gensere fra Bikbok, 249 kr per stk.


Svart skinnaktig bukse fra H&M, 399 kr.


Militærgrønn bukse fra Bikbok, 399 kr.Gråblå bukse fra Bikbok, 499 kr.Denne buksen er lik den over (2 bilder over), bare litt lysere som dere kan se. Fra Bikbok, 499 kr.

Jeg ble helt forelsket i disse buksene, de er sinnsykt myke og deilige å ha på seg. Det er Super Flex bukser, så de passer liksom helt perfekt. Ble også helt forelsket i genserene, de har så utrolig deilig stoff!


Var forresten sykt fint å se ut av vinduet mitt. Se den herlige solnedgangen mellom trærne. Fantastisk!

Hva synes du om innkjøpet?
hits