theaeliassen -

Kommentar 300 - premie

 • 31.07.2012kl.23:03
 • ( 71 )

Det er ikke så lenge til vi nærmer oss kommentar nr. 300, og jeg har derfor tenkt til å gi en liten premie til den som har kommentar nr. 300. 
Vel, dere er kanskje nysgjerrige på hva premien er,  og det er rett og slett et smykke fra Byou Brigitte.

Så, om du vil vinne smykket på bildet nedenfor må du:

♥Dele dette innlegget på Facebook
♥Og selvfølgelig kommentere dette innlegget for å kunne bli kommentar nr. 300. (Du kan kommentere så mange ganger du vil)
 

Verdt å se, virkelig

 • 31.07.2012kl.21:22
 • ( 6 )

Har nettopp sett på denne filmen. Den er virkelig verdt å se! Gråt så sykt, det er en utrolig oppsiktsvekkende film. Anbefaler virkelig alle å se den!!

 

Livet, en ren tilfeldighet?

 • 31.07.2012kl.18:38
 • ( 5 )

Har du noen gang tenkt på hvordan du har blitt til den du er? Hvorfor du ser ut som du gjør, og hvorfor du er som du er? Det gjør jeg ofte, gjerne hver dag.

Du vet jo at du er til på grunn av dine foreldre, og at dine foreldre er til på grunn av deres foreldre igjen (dine besteforeldre), som igjen er til på grunn av deres foreldre osv. Det er jo greit nok, men har du tenkt på det, at uten dine oldeforeldre hadde du heller ikke vært til! For uten dine oldeforeldre hadde ikke dine besteforeldre og dine foreldre vært til, noe som gjør det umulig for deg å leve. Man har så mange man skal takke for at man lever.

Dette var et tema som ble tatt opp for noen dager siden, da mamma, pappa og jeg var en tur hos min oldemor. Hun levde under krigen, gikk også gravid med min farfar under krigen, men tok heldigvis ingen skade av det. Nøyaktig når dette skjedde, om det var i begynnelsen av krigen, slutten av krigen eller like etter krigen, det husker jeg ikke, men det spiller ingen stor rolle. Uansett kunne man i hvertfall aldri være helt trygg, og det beste var nok å holde seg hjemme, enda man aldri kunne være 100% trygg der heller. Vel, det som skjedde var at min oldemor hadde besøk, tror det var av sin venninne med mann og datter. De hadde bestemt seg for å ta båten til en by lenger nord, og oldemor skulle være med. Men ikke før i siste liten ombestemte min oldemor seg, og hun ble hjemme. Litt senere fikk hun vite at båten hennes bekjente var på, og som hun også skulle vært på, hadde blitt sprengt og sunket.
Det er rart å tenke på, at om hun ikke hadde ombestemt seg, hadde så mange liv gått tapt, og jeg hadde ikke sittet her jeg sitter i dag. Det er rart å tenke på, at én person har "ansvaret" for så mange menneskeliv, for det har faktisk min oldemor, og alle andre oldeforeldre, besteforeldre og foreldre der ute. Og når jeg også nå tenker frem i tid, på mitt eget liv, så vil jeg om en del år ha "ansvaret" for så mange liv, og jo flere år som går, jo flere menneskeliv har jeg faktisk vært med på å skape, ikke fordi jeg er mor til alle disse barna, men fordi mine barn umulig kunne fått barn uten meg. Mine barn hadde som sagt ikke vært til engang uten meg.
Jeg hører så mange ganger at man har lyst til å gjøre noe godt, noen som er syke, man vil gi dem livet i gave. Men det er umulig sier man, umulig. Men nei, det er ikke umulig. Kanskje det er vanskelig å gi akkurat denne syke personen et nytt liv, men tenk så mange liv du faktisk har gitt/ kommer til å gi i fremtiden. Du er "livet" for så mange personer! "Skapt av mange -   skaperen til mange"


Tenkt på det på denne måten før?
Prøvde rett og slett noe nytt nå.. Hva synes dere om sånne litt mer "alvorlige" innlegg?


Ut på tur

 • 31.07.2012kl.13:04
 • ( 4 )

Heisann.

Nå drar jeg ut med mamma og pappa en tur, men aner ikke hvor, så dette kan bli spennende. Oppdaterer dere senere i dag. Vet ikke når jeg er hjemme igjen!


Bilde fra i går..

Hva er deres planer for dagen?

OL

 • 30.07.2012kl.21:46
 • ( 1 )

God kveld.

Kom nettopp inn døra. Gikk en tur ut med Celine i stad for å hente broren min, men endte med at vi ble der i 2 timer eller noe. Nå sitter jeg her og venter på at håndballen skal begynne. Det er faktisk det eneste jeg følger med på. Det er så mye forskjellig i OL, og jeg gidder rett og slett ikke bruke tid på å følge med på alt. Håndball er best.
Forresten, tusentakk for alle kommentarene på forrige innlegg, haha.

Følger dere med på OL?


 

Set fire to the rain

 • 30.07.2012kl.17:53
 • ( 13 )

Uff, skjønner ikke at jeg legger ut denne!!

 

Tycks?

Litt bilder

 • 30.07.2012kl.15:36
 • ( 7 )

Joda, flink med overskrifter...Hadde en liten luring på besøk! Bestevennen til broren min og en familievenn :-)Usj, vet ikke helt hvor godt jeg likte det siste bildet der...

Hva synes dere?

Dagens I want

 • 30.07.2012kl.13:50
 • ( 5 )

Hello. Sitter fortsatt godt plassert i senga under dyna. Har spist frokost og alt det der, men på dager som denne klarer jeg bare ikke å komme meg ut av senga. Det er veldig fint vær i dag, men har rett og slett ingen planer. Noen i nærheten som også kjeder seg?

Prøvde å bestille noe fra coverbrands.no i går, men fikk opp melding om at kjøpet var avbrutt, blablabla, og at det kunne skyldes at det allerede var betalt osv.. Noen som har vært borti det før?

Prøver også ut noe nytt, nemlig "dagens I want"

♥ 1 HER // 2 HER // 3 HER ♥

♥ 1 HER // 2 HER // 3 HER ♥♥ 1 HER // 2 HER // 3 HER ♥

 

Synes dere jeg skal fortsette med dette?
 

Treningsopplegg

 • 29.07.2012kl.21:57
 • ( 10 )

God kveld dere.

Dagen min har gått i ett. Celine dro hjem rundt halv fire, og da dro jeg ut en tur og møtte Alexander og Ulrikke. Det var utrolig koselig å se dem igjen, en stund siden sist. Vi var ikke ute så lenge, men da jeg kom hjem skiftet jeg til treningstøy og tok meg en laaang løpetur etterfulgt av masse styrke. Jeg gjør det på tid, og dette er noe jeg skal gjøre hver tredje dag fremover. Men styrken tar jeg hver dag da! Må holde seg i form nå i ferien og, vet dere.

Slenger med bilder fra muffinsene vi lagde på fjellet.  Kjøpte "ferdigpakke", så vi trengte bare å tilsette litt vann og olje, tror jeg det var, og la en sjokoladebit oppi som dere kan se. Jada, vet jeg skrev over om å trene og holde seg i form/være sunn.. Men det er da lov til å kose seg litt i ferien og. De ble i hvertfall veldig gode!


Og sånn så de ut da de var ferdig. Hadde vel håpet på at sjokoladen på toppen skulle være litt mer smelta og rennendes, men jaja, gode ble de uansett.

Klarer dere å være sunne i ferien?

Frokost

 • 29.07.2012kl.14:20
 • ( 4 )

God morgen!

Celine sov over i natt, og det ble en lang kveld. Ble også vekket av brannalarmen 2 ganger. Våknet kvart over ett, og har nå lagd oss en deilig frokost!

Beklager for små bilder, men det ble mobilblogging.

Hva er deres planer for dagen?hits