Ukens spørsmål (theaeliassen)

Ukens spørsmål

  • 26.08.2012kl.13:50
  • ( 4 )

God morgen! Hadde en kjempekoselig bursdag i går, takket være fantastiske jenter! Celine ble over til i dag, og nå har vi nettopp spist pannekaker og brownies til frokost. Ahh, elsker sånn frokost!

Tenkte å svare på noen spørsmål jeg har fått... Skulle vel gjort det for lenge siden, men har rett og slett ikke hatt tid før nå.

Hvor har du kjøpt sheercoverproduktene dine? De har jeg bestilt på sheercover.no.

Hvilket redigeringsprogram bruker du, og hvordan redigerer du bildene dine? Jeg bruker iPhoto som er på mac til vanlig redigering. Pleier som oftest bare å gjøre bildene litt bedre og klarere, sjeldent noe mer enn det. Om jeg skal lage kollasjer eller ha tekst på bildene osv bruker jeg picasa.

Hvor er buksa di fra? Altså i DETTE innlegget, den er fra Filippa K.

Hvor jobber du? Ehm, jeg jobber ingen stedet. Jeg fikk spørsmålet i innlegget hvor jeg skrev at jeg skulle jobbe for å tjene litt penger, og det var rett og slett å støvsuge osv hos mormor. Så noen mer spennende jobb enn det har jeg faktisk ikke..

Hvordan har du fått laget bok om deg selv? 


Tenker dere mener denne? Den kan man rett og slett lage HER. Da jeg fikk kameraet mitt til bursdagen min for ett år siden fikk jeg med sånn "gavekort" så jeg kunne lage denne boka gratis innen ett år. Det funket utrolig bra. Men kan plassere bilder akkurat hvordan man vil, og man kan velge bakgrunn og størrelser osv. Utrolig smart, og det er jo veldig koselig med en sånn minnebok.Fikk dere svar på noe dere lurte på? Still gjerne flere spørsmål til neste uke!


 

26.08.2012 kl.14:00

Elsker bloggen din!:)

26.08.2012 kl.14:47

Bra svart :D

26.08.2012 kl.15:14

Fin bok ! :D

Ikke lest bloggen før, men jeg likte den veldig godt :D

26.08.2012 kl.16:44

bra svart :-D


hits